4

Real Life Stories Ibu Hamil Dengan ESP

Alhamdulillah..lepas lebih 24 jam kat spital on drip…akhirnya mama discharged…
Syukur ya Allah….dalam keadaan perut yang makin sarat..being at home resting is what I really need. Betul tak??? Baby manja dalam perut ni memang demanding for mama’s attention gitu..nak spend quite time dengan mama jer kat rumah…. 🙂

Hikmah paling besar…bole MC awal!!!!! Kalau tak memang terseksa la mama nak bergerak ke hulu hilir kat bangunan berkembar gah tu…nama bangunan jer la gah..I kuli batak jer..hihihi

Cer bayangkan mak buyung dengan perut sarat..oh yes definitely this little one is bigger dr abang  & kakaka….bertawaf dari L77 Tower 2..kejap kat Tower 1 kejap balik lagi ke tempat asal sepanjang hari!!!!! Memang bole terberanak tengah jalan kot…huhuhu.

Apa pun meh mama nak share pengalaman mak buyung dalam group kami sejak gunakan ESP

image

Yang mak buyung kat atas ni tak beranak lagi…haaa amek ko..midwife aka bidan sendiri siap komen gitu…bukan anak first plak tu..heheheheh
So reverse engineering kan kekdahnya.

image

Yang ni plak pengalaman ibu bersalin yang amek ESP…awesome, ni buat I terpikir..nanti bila sampai masa nak bersalin my little one yang dah tau ikut tingkap ni…baik I telan ESP dulu sebelum start fasting yer dok….

Okla…bye

Mama tgh tunggu Ayah Syafi sign bil spital ni…heheheheh

Love ya
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android