0

Alfalfa vs. Jamu Susuk xxxx

Gong Xi Fa Cai semua…makan besooor hari ni…ada plak yang makan besar atas highway hihihihi iyola..time tgh driving balik kampung ke jejalan gitu…

Arini..emamdangkan 2nd last day promo alfalfa kan..meh mama nak share perkongsian sahabat mama pasai dilema segala jenis jamu yang dimasukkan ke dalam miss va jay jay konon.

Mama musykil pasal produk produk macam ni..selamat ke tak…huhu no scientific explanation gitu…macam ulan ulam tu clear la kiranya…ni komen kawan mama pengguna setia produk itu sebelum jatuh conta ngan alfalfa
image

image

image

Owh ngeri I kan..u all pengguna bijak lilihla sendiri yer..hihi

Love
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

0

Kembalikan Indah Malam Pertama Dengan Alfalfa Shaklee

Wah mentang mentang Jan 2014 ni promo alfalfa…& memang  ramai mengakui kehebatan alfalfa untuk mengembalikan first night memory especially untuk ibu lepas bersalin..ehem ehem…almaklumla kan, lepas.sembilan bulan mengandung…dok push push lagi bersalin nak keluarkan si manja ke dunia…tak kira lagi ada mommies yang kena episiotomy lagi..perubahan hormon bila breastfeeding lagi, masalah va jay jay kering, libido rendah, keputihan, low self esteem memang masalah utama yang ramai mommies alami… macam biasa dengar tak masalah macam ni???? Tu tak masuk time time PMS lagi…memang penat jadi pompuan kan? :-p
Syukurlah Allah bagi kita banyak pahala free…hehehe special gitu.

Macam mana pulak alfalfa membantu masalah tipikal mommies. Baca yer..bukan setakat accept jer testimonial orang tau..sebab testimonial varies yer kesannya kepada setiap orang..sebab tu you all kena pilih Shaklee distributor yang mampu jawab queries you all tu dengan ilmu bukan testimonial semata yer….sorry kalau ada yang terasa.

Alfalfa ni bersifat phytoestrogen….so amat berkesan membantu wanita yang ada masalah hormon estrogen rendah…Sapa tu? Selalunya wanita pre menopause,  PMS syndrome, & wanita lepas bersalin jugak yer…masalah utama estrogen tak stabil ni banyak

★ vaginal dryness
★ loss of libido
★ breast tenderness
★ sakit ketika bersama suami
★ emosi tak stabil

InsyaAllah kita berikhtiar dengan ilmu & alam semulajadi..alfalfa bole membantu anda.

Bila bercakap pasal miss V ni…memang tak lari daripada estrogen..bila estrogen rendah dalam badan automatic…kurang lubrication di situ. Rules of thumb…

Low estrogen = vaginal dryness & intercourse pain

Since alfalfa kan phytoesteogen, so it works just like estrogen dengan merangsang pituary glands untuk produce lubrikasi yang perlu yer…so bye bye ketidak selesaan semasa asmara..hehehhee…ayat nakal :-p
Ala ala first night gitu.

Nak lagi awesome…make sure diet enriched dengan omega 3 & omega 6 yer oh lupa plak Vitamin E jugak untuk penghasilan natural oils pada miss va jay jay yer…at the same time vit E membantu mengimbangi hormon tau.

Jangan plak lupa..makan makanan berkhasiat, kurangkan refined sugar, refined carb & caffeine yer…just to ensure our hormon clock is balanced gitu ya

Segan I k..heheheh

Yang lagi tak tahan alfalfa ni antara natural remedies untuk mengencangkan dan mengentalkan asset cik B a.k.a payudara pulak!!!! Hai memang ramai la borong alfalfa murah bulan ni special promo gitu…nak lagi special meh beli dengan mama..insyaAllah buntang bijjk mata dek non..hehehe…takleh cakap kuat kuat kat sini…nanti nganga you all k!

Ada 10 jenis sumber naturals untuk memantapkan Boobs ni…tapi ramai orang lupa…

Meh mama senaraikan kat sini:-

♥ alfalfa
Promotes growth of grandular tissue of the breast

♥ folic acid
Promotes growth of new healthy breast tissue

♥ vitamin D
Repair damaged tissue, encourage breast growth and reduce risks of breast cancer

♥ zinc
Promote growth of healthy tissue

♥ selenium
Helps promote  and repair new tissue growth

♥ collagen
Firms out and make breast more perky

♥ calcium
Helps the breast health by supporting whole body

♥ Hops
Regulate hormon production

♥ butea superba
Mama pon tak penah dengaq..tp it help sama function mcm puerira marafica gitu

♥ goats rue
Potent herb gitu..tapi mama pun tak penah tengok..hehehhee

So set sesuai hadiah untuk isteri tersayang owh..jeng jeng2

image

Op kos la shaklee Alfalfa & Vita E gitu…memang meletops…kalah pengantin baru you all..hihihi

love ya
MamaSyafi
http://www.mamasyafi.wordpress.com
0134895962

Posted from WordPress for Android