0

Untung ke Bisnes SHAKLEE

Untung ke bisnes Shaklee? Tu soklan yang mama sendiri penah tanya upline mama dalam Group Shaklee2U ( sebahagian dari keluarga Jutawan Shaklee). Yer la, dapat apa you all dealer suma sharing Shaklee. Beli barang dapat member price, mama pon boleh. Dah lama mama beli barang pakai ID sendiri. Takder la susah pon.
Bila tengok story dalam group ramai yang income beribu, puluh ribu, ratus ribu pun ada you all! Mama nak citer ni, tu bukan income setahun, dapat gedebuk tiap-tiap bulan! Mantap tak. Ada pulak yang dok share share bonus lah pegi convention bagai. Hapo nih? Naik jeles i yg keja makan gaji, tak merasa semua tu yang oii……
Selepas di riki-riki barulah tahu Shaklee offers 3C>>>CASH>>>CAR BONUS>>>CONVENTION. Yer la mama you all baru merasa CASH jer, itupun cenonet lagi. Tapi sikit tak banyak tu lepas lah jugak belanja susu & suplemen anak I tau. Yang lagi syok tu, abg rimau (bank kesayangan) mengaum tiap- tiap bulan 14 hb you all! Best tak, tengah-tengah bulan duit masuk you all! Bayangkan tetiba time gitu tiap-tiap bulan masuk RM 5000. Marvellous gitu? Bole senyum meleret kan?
CAR BONUSplak datang lepas group sales volume exceed certain requirement. Memangla Shaklee tak bagi you all Mercedes Benz sebiji sorang, tapi car bonus ni lepas la you all nak bayar duit keta Civix ke sebiji. Mano nak ado, orang bagi RM2000 sebulan!!!!! Mama memotivasikan diri sendiri.

CONVENTION plak lagi best trip percution domestik/ oversea bertaraf 6 bintang!!!!! Siap dapat bawak spouse, mak ayah gi umrah you all, nak pegi tiap tiap tahun pun boleh. Kekawan mama ni gi Umrah stay Hilton Mekah lagi u, best tak? Menapak je ke Masjidil Haram. Dekat sangat. Mama berdoa InsyaAllah Allah mudahkan mama, & anak-anak Shaklee mama untuk berjaya.
The more we share, the more we get.
Mama ingat lagi adalah sebulan tu mama beli Collagen utk my mum & sebotol vivix utk nenek yang sakit teruk. Beli dua barang tu jer mama dapat bonus RM30. Untuk berjaya cuma perlu usaha & doa. Mama nekad untuk berjaya. Yang nak join mama PM me ok. I love you all!!!!

XOXOXO