0

Untung ke Shaklee2U????

Alhamdulillah….indahnya November 2013.16 Nov keluarga kecil Shaklee2U kami iaitu Dunia Nutrisi Shaklee berkumpul..ni session khas utk team KL Selangor..yang bestnya..gathering in d nest gitu…semua mak mak orang..anak sorang ader..anak 2 ada..mak boyong ader…anak tiga ada..semua pakat datang nak mengumpul ilmu..Secret to Success. Cikgu kami semalam obviously my hot mummy beranak 3 yang orang ingat umur 28 thn u all..heheheh sapa lagi kalau bukan Sis Yatie Mellon. Actually K Yatie ni lecturer mama waktu undergrad dulu, mama kenal waktu dia jadi tutor Material Energy Balance waktu kat UTP dalam yr 2000 kot.Siapa sangka kami berjumpa balik dalam Shaklee 12 tahun kendian..owh…sungguh melodrama gitu…

Sungguh happening coaching we all..dengan anak anak berlari & main main keliling rumah kecik mama ni..mmg best! Yang lagi superb..sbb as a mum kita tak risau bila anak anak dok keliling..n believe me both mum & kids enjoy so much…coaching cum pot luck gathering memang superb.. sebelum ni semua pakat bising kat WA Jer….muka tak kenai pon…bila dah jumpa..takder istilah malu malu kucing you all..hahaha. Anak anak lagi la macam dah bertahun kawan siap tanak balik lagi. Padahal baru first time jumpa…except for my kids & their cousins  (Qis & Qaireena). Tak caya tengok pict ni

image

Apa yang kami belajar….banyak sangat!!! Khatam bisnes manual cara simple…revisit apa Shaklee bagi & how much…macam mana nak dapatkan car bonus..convention bonus..etc..memang superb.

Istimewa lagi group kami bukan sahaja tekankan material shj tp pengisian rohani sangat banyak. Jujur mama kata kat sini…join group Jutawan mama rasa macam masuk usrah online….bersyukur sangat  Allah temukan mama dengan superb team ni.

Lepas tu aura melimpah limpah you all.

Jom join keluarga Shaklee 2U…..

Luv ya

MamaSyafi
naza.akmar@gmail.com
0134895962

Posted from WordPress for Android

0

istimewa team Shaklee2U

2 Nov 2013..cuti hari Deepavali…mama n sahabat wassap plan nak buat gathering and coaching session dengan Nanny Shaklee mama..jangan  terkejut kalau mama kata geng2 Masters Shaklee memang retired young & rich la…super awesome gitu…

Semalam kami gather kat rumah Kak Zab kat Seksyen 5 Wangsa Maju..ramai la jugak..Aisah Salim, Zaidah, Yan, Kak Zarina, mama n anak dara si Syafi, adik ipar mama Norina & opkos lah tuan rumah best Kak Zab….cikgu kami opkos la Masters Iffah Anuar & Masters Dosh..

image

Sempoi tak kelas kami..semua bersepah jer merata…yang penting ilmu yang nak ditadah tu..rasa mcm tak cukup harddisk nak simpan…yang lagi super awesome…kelas ni istimewa utk keluarga Shaklee2U jer tau…
Ramai ramai pakat usung anaknya..siap ada playground bagai..memang la best..msampai rumah dah kol 12 mlm..tp mata alahai rasa tak nak tidor…sbb CPU Mama tgh high RAM gamaknye semalam..hihi

Personally semalam mama baru nampak dengan jelas apa yang bole dapat if kita berbisnes or part time
dengan Shaklee…memang terjojol bijik mata u all…

Apa Shaklee offer..3C..cash, csr, convention.

♥ cash – personal sales bonus, overriding bonus, leadership bonus.. cash ni unlimited tau…bermula dari rm30.
♥ car
♥ convention bonus

Hoh I am loving it.

Love
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android