Resepi baby bites super simple

image

Super simple food

Lamanya blog mama bersawang. Ada jugak visitor yang melawat rumah mama yang terbiar ni. Rasanya the time have come untuk mama update story mory best untuk readers mama yang gorgeous ni.

Princess tenit mama dah hampir 10 bulan. Super bijak, dah pandai babble panggil mama and mogok bila tak dapat apa yang dia nak. Hokey nama pin Nuha @ Bijak…memang akal bergeliga sungguh.

Mama dok mencari reseli super simple finger food untuk si Nuha, & mama jumpa resepi best yang murah, senang & berkhasiat.

Jeng jeng

What uallz need just a slice of wholemeal bread & microwave.

Cara caranya
♢ buang bahagian tepi roti
♢ penyek penyekkan roti sampai nipis
♢ bole roll atau bior macam tu jer
♢ nak kasi ada rasa sedap, letak a dap of butter or applesauce
♢ bakar dalam microwave for 1 min

Done.

Best kan

Love uallz

Mamasyafi

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s