My Breastfeeding Journey

Entri ni inspired bila mama met with my ob-gyn Dr Marsita Mansor di Klinik Medina last friday for contraceptive care. Kekeke. Pernyataan di situ
🙂 Since mama was the only patient there…owh heaven sungguh, super rare moment bila jumpa dia. So sempat la we all chit chat about breastfeeding journey. Being a mother of four herself whilst working as ob-gyn must be challenging and guess what she breastfed her four kids fully back then! Until the extend that she immediately run to her kids for feeding after surgery since her lil ones nakkan susu fresh je. No chilled EBM at all. I really salute you Doc 🙂

Mama nye breatfeeding journey starts in 2007, right before Syafi Humaira birth. Masa tu mama nekad nak breastfeeding Syafi & i bought the very bulky spectra 3 to help my journey. Berat nokss, sampai end up mama letak S3 tu kat bawah meja opis. Visitors datang ofis siap tanya, tu power pack apa bawah meja u..hahaha.
Yang sengsara time travel…haiyo very d berat! Senget bahu mak noks.

image

Spectra 3

Nak tak ndak kena usung sebab waktu since demand seciput, maka susu nye pon seciput. Kalau dapat 4 Oz Sekali pump tu kira dah cukup meriahla. Tapi sikit sikit pon alhamdulillah mama fully breastfeed Syafi until I pregnantkan Iyad when she was 14 months old. Pastu Syafi on campur FM. Bila ada Iyad I tandem nursed both on them. Literally sorang sebelah kanan, sorang kiri. Susu waktu ni memang meriah noks, skali pump bole dapat 10 – 14 oz! Rezeki anakku. Waktu ni I upgrade to Medela FS. So.maknanya FS mama dah umur 5 thn noks & masih berbakti

image

Medela freestyle

So skrang dengan Nuha, FS ni la masih berbakti. Alhamdulillah. The best part pumping on the do. Regardless.at offoce.or even flight journey. Hahaha i did it. Driving sambil pumping handsfree.adalah adegan biasa. Hehehehe

Ok uallz. Love ya

Advertisements

One thought on “My Breastfeeding Journey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s