Kesan Buruk Shaklee Mealshake Yang Patut Anda Tahu

Assalamualaikum uallz. Memang mama sejak ada Nuha ni ngelat benor updates blog. Jadual waktu mama hellwire lagi ni.hahaha tak abis abis adjusting schedule #supermak gitu. Abaikan d babbles ualls.

Since May 2014 ni kembali promo super d awesome Shaklee Mealshake French Vanilla yang super d awesome gitu; meh mama nak babbles & share kat semua mommies kat luar, pahamkan dulu kesan kesan Shaklee Mealshake ni sebelum korang sogokkan kat anak anak ualls. Kara3ng jadi apa apa meroyanz plak kan.

First of all, u alls kena pahamkan kesesuaian produk ni untuk siapa dulu tau
♤ ia tidak sesuai bagi bayi berumur 1 tahun ke bawah
patuhi jumlah dosage yang disarankan oleh distributor anda, tapi la kan kalau distributor ualls soh bagi secawan mealshake sehari meh inform I, ada ler tu orang dah kena ajaran sesat. Meh kita cari distributor uallz & kita kapakkan mereka. Zassss
♤ sesuai untuk mereka yang tak reti nak telan supplement dalam bentuk tablets
♤ sesuai untuk seisi keluarga
♤ lagi satu mealshake bukan dedak ayam yer.

Apa kesan buruk mealshake nye ni? I tak sabar nak tau. Meh mama nak story macam mana kesan dia kat anak anak kita. Banyak sangat sampai tak mampu I nak tulis dek non

♧budget makanan bulanan parent semua meningkat..mau tak kalau kena caranya semua benda anak u all mintak nak makan tolak batu & kayu jer. Para mommy tu get ready dengan extra budget for food

♧ mommies kerap basuh poo poo anak. Penat dek non…Sebab anak u all rajin benor ke toilet lepas hilang sembelit.

♧ kurangkan lawatan sambil belajar ke GP/ pead…so jarangler maknye dapat jumpa Doctor hensem…rugi you all

♧ para bakers susah nak cari perisa au naturale French Vanilla (tapi ni kat USA la, sebab mealshake manufactured kat sana. Asyik abis jer on shelf french vanilla sebab kena kidnap untuk Shaklee mealshake production. Ekekekekke

♧ mak mak jenuh sembunyi tong/ canister mealshakes; takut cepat habis. Ye la anaknye asik tunjuk nak je. Ni tak susah, nak murah meh join jadi member Shaklee setel problem 🙂

Banyak kan kesan buruk Shaklee mealshake ni????? Nak beli ke tak nak beli?? Rugi karang. Jadik member terus untung. Nak ke taknak?

image

Love ya
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s