Tributes to All Ob-Gyn MamaSyafi

Perjalanan hidup mama sebagai seorang mama & ibu menemukan mama with four awesome lady ob-gyn consultant. Serata Malaysia depa membantu mama. Allah hadirkan those wonderful doctors to help me & my kids. Sejak jumpa these doctors, mama simpan impian nakkan anak anak perempuan mama follow the footsteps to be musleh Ob-Gyn consultants.

Syafi Humaira & Iyad Riddauddin Pregnancies and Births
Anak berdua ni waktu mama pregnant checkup nye di Bintulu sebab kami dok sana waktu tu. Masa tu ob-gyn lady yang ada cuma Dr Law Khee Noi, siapa yang tak kenal dia kat Bintulu. Waktu tu Dr Law still keja kat Hospital Bintulu, so check up waktu malam kat klinik hubby dia which is Dr Lau (our GP). Klinik dia basic tapi layanan memang best. Sorry I tak jumpa google gambar Dr Law plak ek. By both pregnancies approaches 35 -36 weeks kami balik Kulim. So Ob-Gyn yang menyambut kelahiran Syafi & Iyad is Dr Fawziah Tan Sri Ishak.

image

Dr Fawziah. Pict credit to kpjpenang web

Waktu Syafi, mama jumpa Dr Fawziah kat Bagan Specialist Centre. Then waktu Iyad she moved to Kpj Penang so kat situ la kami jumpa lagi sekali.heheheh. Waktu Nuha, ada jugak jumpa dia skali kot waktu 20 weeks, preparation just in case nak pantang kat kampung.

Nuha Maisara
Waktu Nuha, mama nye checkup semua kat Columbia Asia Setapak. Ualls bole baca entry pasal pengalaman mama bersalin Nuha jer..hehehe.

A tribute to my beloved doctors; Dr Sudha Kumari & Dr Marsita Mansor.

image

Dr Sudha Kumari Cr: Columbia Asia Web

image

A salute to all my Ob-gyns. Hanya Allah mampu membalas budi & jasa ualls.

BTW entry ni mama karang waktu buhsan menunggu turn nak jumpa Dr Marsita kat Klinik Medina for post partum check. Anak anak mama yang bertiga tu tinggal dengan Ayahnya kat rumah.

Love ya
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s