Bagaimana Suplemen Membantu Kesuburan Suami Isteri

Salam u all..minggu agak sunyi untuk mama dari posting kat blog…ampun u alls.. bercakap pasal anak @ zuriat, persoalan yang kerap kita dengar dari pasangan baru kahwin & dah lama kahwin..betul tak? Bila baru kahwin…tak dak anak..macam macam ikhtiar nak dapatkan anak..yer la anak tu rezeki..ada orang yang Allah mudahkan dapat zuriat..ada plak yang kena ikhtiar lebih..macam exam jugakla..ada setengah orang tidoq kat kelas pon bole score gak…ada plak yang jenis kena study siang malam baru la pass exam kan? Apa pun..terima dengan sabar..sebab ni sebahagian ujian yg Allah jadikan untuk kita.

Ada hikmah di situ..yang mungkin u all belum nampak lagi kan yer dak?

Mama tanak sebut langsung pasai set kesuburan yang biasa geng geng distributor Shaklee dok sebut…kan famous sangat orang dok claim Shaklee GLA utk isteri & zinc complex untuk suami dalam mengatasi kesuburan..

Bukan nak kata apa la..ingat yer Shaklee disyributor sekalian yang mai baca kat blog bersawang mama ni….galakkan customer atau bakal customer dapatkan nasihat pakar kesihatan dulu sebelum u alls bagi recommendation yer…kenapa? Kami bukan doktor yer….

Kat sini mama nak share opinion Doktor Hamid Arshad berkenaan isu kesuburan pasangan ni..mama suka approach beliau..sebelum recommend apa apa…set the foundation correct ye!!

Kalau ikut  apa yg Dr Hamid Arshad shared dalam FB untuk pasangan yang nakkan zuriat…make sure you all follow semua step dalam pict yer…

Bye

Love
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s