Bagus Sangat ke Vitalea Sebagai Prenatal Supplement?

Salam you all…banyak post tergendala…memang lately penat sangat…gamaknya, penangan perut yang super sarat.. ok got 5 more weeks to day for D Day…Amin 🙂

As mak boyot, meh mama nak share sedikit sharing kenapa personally mama suka amek vitalea to replace my pregnancy multivitamin yang doctor bagi. Bukan mama nak kata Cik P****** & Ob***** tak bagus, tapi kalau ada option lain yang yang lebih natural & scientifically proven why not kan 🙂
Sedekah senyum di pagi jumaat gitu..hihihi.

You all ada baca post mama sebelum ni macam mana nak kenal supplements u alls to natural ke synthetic??? Tak baca lagi…hisssssh ni I nak libass ni, …..paham tak? Nah niblink nyer natural vs. synthetic vit

Lepas puas mama carik info sambil lalok malam tadi…huhuhu finally I made it, yeiiiii…opinions by Shaklee physicians supported by through analysis gitu…

Sumber: life is a choice

Dr Christiane ni O & G specialist (note: bukan oil & gas yer ni.. refer to obstetrics & gynaecology yer)
Cuba u all baca opinions dia…meh mama mengquotekan diri gitu

image

Shaklee Vitalea is the best prenatal multivitamin ever, none of her patients becomes anemic while taking 2 tabs of Vitalea

Gitu…tak puas hati lagi??? Tapi make sure makan dengan cara yang betul yer
1 biji lepas makan tengahhari & malam…sufficient fuel gitu untuk body rejuvanate masa tidor..kan kan. Awesome tak?

Since ada yang dok compare Vitalea dengan prenatal supplement lain…nah you all baca ni…unfortunately kat Malaysia takder lagi la keluar academic paper comparing vitalea against other leading brands of pregnancy supplement I.e cik P****** & Obi***.link sini

image

image

But mama strongly believed that Vitalea is better la…kalau kat luar sana..ada academicians yang willingly nak study..u r most welcomed. Gitu kek dah kan..

Ni bukan setakat eksperimen kedai kopi…ni mmg ditulis academically gitu..nak tengok eksperimen dapur mama pasal vitalea…cer cari.hihihi

Kalau tak puas hati jugak lagi cer google Shaklee Landmark Study…cuba tengok sendiri perbandingan ambik Shaklee Vitalea vs. Multi vit lain yer…hehehhe

So puas hati tak???? Ohsem sangat kan? So apa lagi jom angkat vitalea sebotol dua dgn I..memang confirm puas hati la

Tatatitu….
MamaSyafi
01348955962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s