Alamak!!!! Multivitamin Menghakis Perut????

Assalamualaikum…entri ari Sabtu dari asar tak siap lagi smp le ke isyak.topic ni mama jumpa sambil mengupdate ilmu online tadi…mama harap takder la produk macam ni kat Malaysia. Sebab seingat mama..eksperimen di dapur mama pon shows sejenis multi vitamin prenatal cik P pon dissolved dalam tempoh tak sampai 10 minit….kalau O*****n pun kalau tak salah dissolve gak dalam tempoh 15 min…Vitalea pon lagi la…memang dissolved gitu kata ada explo tab technology kan…hihihi

Cerita seram ni kat US yer…mama korek dari blog nathan and jane

Pergh horror k! Prenatal suplemen leh cairkan plastic cup gitu!!! Tu bukan tahap suplemen…haiyak tak tau den.

Takper.

Nanti mama citer pasal jenis jenis multivitamin & mcm mana nak baca dr ingrediemts aka supplement fact tu yer..jenuh mama study dek non oi…

Skarang I nak sambung lipat baju….
Termasuk la baju kecik recycled new born…n hasil shoppingan hari niee….owh 6 weeks to go!!!! Caiyok

Love
MamaSyafi
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

One thought on “Alamak!!!! Multivitamin Menghakis Perut????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s