Alfalfa vs. Jamu Susuk xxxx

Gong Xi Fa Cai semua…makan besooor hari ni…ada plak yang makan besar atas highway hihihihi iyola..time tgh driving balik kampung ke jejalan gitu…

Arini..emamdangkan 2nd last day promo alfalfa kan..meh mama nak share perkongsian sahabat mama pasai dilema segala jenis jamu yang dimasukkan ke dalam miss va jay jay konon.

Mama musykil pasal produk produk macam ni..selamat ke tak…huhu no scientific explanation gitu…macam ulan ulam tu clear la kiranya…ni komen kawan mama pengguna setia produk itu sebelum jatuh conta ngan alfalfa
image

image

image

Owh ngeri I kan..u all pengguna bijak lilihla sendiri yer..hihi

Love
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s