A Priceless Princess by Nasiroh Omar

image

Assalamulaikum….a long overdue post about a book..buku yang super simple & sangat mudah difahami..Sharing dari seorang ibu kepada anak perempuannya….I am very touched ♡♥♡♥

Apa speselnya buku ni..sampai mama buat special entry pasai ni. 3 sebab utama
★ buku ni written by my dear Maksu Nasiroh Omar aka Maksu Siroh; adik bongsu my abah 🙂
Hugs
★ first book Maksu..n published di UK
★ key messages a mummy would like the kids to know..in d form of love letters

Personally as a mum…mama sgt touched baca buku ni…bayangkan diri kita sebagai anak perempuan & seorang ibu…It really reflect expectation a mum to the daughter. Language wise sangat simple & referred to quranic verses..tapi yang best lagi the writer metaphors it to common things in life. Contoh nyer la dalam Note 9: Allah The Greatest CCTV
So simple yet effective..macam mana Allah knows everything we do….kita pasang CCTV untuk tengok misbehaving peoples kat rumah, offices etc..but ALLAH knows all apa.yang kita buat sembunyi la macam mana skalipon….

Dalam buku ni ada 25 Notes. Seriously bole baca in overnight ja…sbb mudah difahami…

I love this book so much. Thanks Maksu for this awesome writing…May allah blessed u always.

Sapa yang berminat nak beli & baca buku ni…klik sini ok.

Or bole sms ke 0196745742 yer

Bubbye….

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s