Kesan Buruk Alfalfa Yang Perlu Anda Tahu

Haaa…you all sapa yang dok prasan bagus Alfalfa Shaklee tu…meh baca ni!! Jangan beli kalau you all rasa tak ready nak menghadapi kesan kesan buruk ni tau…

1) haaa…untuk bini bini orang tu…kena sedia ni tau…habis tak laku segala krim pelincir apa jenis brand pon..sbb miss V tak kering bila dengan suami. Sedia ke you all?

2) tokey kedai 7 E bankrup sebab takder orang beli panty liner / disposable panties sbb bye bye keputihan

3) peniaga online yang orang dok berebut beli segala fiber drink tutup kedai…huhuhu

4) farmasi byk stok tak jalan ubat high cholestrol

5) krim krim kurap semua expired kat kedai…

6) tokey baju saiz XXL @ big size garu kepala..bisnes slow…tak dak dah pelanggan setia…waaaaaa

7) pompuan pompuan kaki goda tak jumpa laki orang nak jadik sugar daddy….hihihi

8 ) suami asyik nak berkepit ja dengan bini

You all ready ka? Kalau jawab ya…baru cari mama nah….hehehe

MamaSyafi
naza.akmar@gmail.com
0134895962

Posted from WordPress for Android

Advertisements

5 thoughts on “Kesan Buruk Alfalfa Yang Perlu Anda Tahu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s