Pengedar Shaklee Kuala Lumpur Promosi Januari 2014

Assalamualaikum semua…firat entry 2014…selamat tahun baru yer..moga tahnu ni bertambah kejayaan kita dunia & akhirat. Semalam first day anak sekolah kan? So ramai mummies yang sebok jadik GBS geng bas sekolah gitu 🙂 Yang sekolah nye anak..tapi mommies pon nak tak buzy jugak siapkan kelengkapan sekolah depa semua kan. Tak sempat bersiaran semalam…haaaa jangan tak tahu Shaklee Malaysia dah announce promo super hebat Jan 2014 memang super awesome awesome la untuk semua mommies gorgeous gitu.

InsyaAllah lepas ni mama akan buat entri ekslusif untuk promo of the month!!! Bagaimana alfalfa membantu mommies untuk jadik lagi hot vogue d vass gitu.

image

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s