Untung ke Shaklee2U????

Alhamdulillah….indahnya November 2013.16 Nov keluarga kecil Shaklee2U kami iaitu Dunia Nutrisi Shaklee berkumpul..ni session khas utk team KL Selangor..yang bestnya..gathering in d nest gitu…semua mak mak orang..anak sorang ader..anak 2 ada..mak boyong ader…anak tiga ada..semua pakat datang nak mengumpul ilmu..Secret to Success. Cikgu kami semalam obviously my hot mummy beranak 3 yang orang ingat umur 28 thn u all..heheheh sapa lagi kalau bukan Sis Yatie Mellon. Actually K Yatie ni lecturer mama waktu undergrad dulu, mama kenal waktu dia jadi tutor Material Energy Balance waktu kat UTP dalam yr 2000 kot.Siapa sangka kami berjumpa balik dalam Shaklee 12 tahun kendian..owh…sungguh melodrama gitu…

Sungguh happening coaching we all..dengan anak anak berlari & main main keliling rumah kecik mama ni..mmg best! Yang lagi superb..sbb as a mum kita tak risau bila anak anak dok keliling..n believe me both mum & kids enjoy so much…coaching cum pot luck gathering memang superb.. sebelum ni semua pakat bising kat WA Jer….muka tak kenai pon…bila dah jumpa..takder istilah malu malu kucing you all..hahaha. Anak anak lagi la macam dah bertahun kawan siap tanak balik lagi. Padahal baru first time jumpa…except for my kids & their cousins  (Qis & Qaireena). Tak caya tengok pict ni

image

Apa yang kami belajar….banyak sangat!!! Khatam bisnes manual cara simple…revisit apa Shaklee bagi & how much…macam mana nak dapatkan car bonus..convention bonus..etc..memang superb.

Istimewa lagi group kami bukan sahaja tekankan material shj tp pengisian rohani sangat banyak. Jujur mama kata kat sini…join group Jutawan mama rasa macam masuk usrah online….bersyukur sangat  Allah temukan mama dengan superb team ni.

Lepas tu aura melimpah limpah you all.

Jom join keluarga Shaklee 2U…..

Luv ya

MamaSyafi
naza.akmar@gmail.com
0134895962

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s