Bagaimana cinch tea membantu weight loss

Hi you all..hari ni mama nak berkongsi pasal cinch tea Shaklee…aik kenapa plak cinch tea??? Haaa ni la product yang ramai underestimate..jangan tak tau cinch tea sebahagian drp Shaklee Weight Management Program. Kenapa perlukan cinch tea????? Tunggu….

image

Perasan tak bila berdiet..akan ada masa tu mulut terasa teringin sangat nak makan benda manis..ambik sekeping biskut…haish rasa nak lagi…bertambah tambah..sedar tak sedar habis setengah balang biskut u all…diet ke cenggitu. Nak nak pulak sekeping besekut marie tu dah ada 30 kcal..buatnya ambik 10 keping haaa naya you all dah 300kcal..Guano tu???? Horror k..tu baru sekali…kalau 2-3 kali memang ranaplah diet kita yer dok…dok budget budget makan 1000 kcal..sedar tak sedar dah 500 -600 kcal empty caloriesnaya ja…bila diet bukannya kurus…makin booolat..ekekeke..Ampun yer kalau ada yang terasa..itu kenyataan kan?

Straight to the point..macam mana cinch tea ni membantu program diet you all?

Cinch tea ni adalah propietary tea mixture yang you all bole minum panas ke sejuk..memang sesuai sangat as energy lift…sebab ia kombinasi hebat matcha tea dari Jepun, roiboos red tea dari South Africa juga campuran white tea..yang penting minimal calories gitu..setiap serving cuma 5 kcal. Best tak…komen ramai yang consume cinch tea badan berpeluh mata alert ja…kenapa ya?

Rahsianya..jom kita tengok ni. Cinch tea propietary triple tea blend yang dipanggil T-LiftTM. Apa tu?

★ Matcha Green Tea Powder – premiere green tea yang diproses secara semulajadi dan kekal dengan fiber, semua nutritional content & anti oksida. Apa istimewanya Matcha tea dari green tea biasa? Matcha tea ni dari jenis green tea premiere yang biasanya digunakan dalam majlis diraja Jepun..special kan???? Mesti mahal yer dok..kata orang Sarawak “Mun teh ya dipakei sidak raja raja pun majlis..nang steady abis bah..sik dapat lawan dengan nok sidak rakyat pun pakei nak…

★ white tea- pulak dah…apa kebenda nie??? White tea ni juga dikenali sebagai baby green tea..yang kandungan anti oksidanya lebih tinggi dari green tea biasa…bole ke cari white tea kat supermarket???? Tak penah plak I jumpa..nanti I google ya…hikhik

★ roiboos red tea- ni plak berasal dari afrika selatan. Kaya dengan polyphenols & antioksidan.

Special kan ingredients Cinch tea???
Selain dari low calories..ia bagus untuk meningkatkan kecergasan..since ada kandungan taurine

istimewa sungguh cinch tea ni u all..tuang jer dalam air sejuk ke panas…done…takyah nak tapis tapis bagai…insyaAllah buntang jer mata lepas tu…berjalan sket pon berpeluh peluh..kurang rasa teringin nak mengunyah k..
Nak pek istimewa?

Cepat cepat PM mama

Luv
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s