istimewa team Shaklee2U

2 Nov 2013..cuti hari Deepavali…mama n sahabat wassap plan nak buat gathering and coaching session dengan Nanny Shaklee mama..jangan  terkejut kalau mama kata geng2 Masters Shaklee memang retired young & rich la…super awesome gitu…

Semalam kami gather kat rumah Kak Zab kat Seksyen 5 Wangsa Maju..ramai la jugak..Aisah Salim, Zaidah, Yan, Kak Zarina, mama n anak dara si Syafi, adik ipar mama Norina & opkos lah tuan rumah best Kak Zab….cikgu kami opkos la Masters Iffah Anuar & Masters Dosh..

image

Sempoi tak kelas kami..semua bersepah jer merata…yang penting ilmu yang nak ditadah tu..rasa mcm tak cukup harddisk nak simpan…yang lagi super awesome…kelas ni istimewa utk keluarga Shaklee2U jer tau…
Ramai ramai pakat usung anaknya..siap ada playground bagai..memang la best..msampai rumah dah kol 12 mlm..tp mata alahai rasa tak nak tidor…sbb CPU Mama tgh high RAM gamaknye semalam..hihi

Personally semalam mama baru nampak dengan jelas apa yang bole dapat if kita berbisnes or part time
dengan Shaklee…memang terjojol bijik mata u all…

Apa Shaklee offer..3C..cash, csr, convention.

♥ cash – personal sales bonus, overriding bonus, leadership bonus.. cash ni unlimited tau…bermula dari rm30.
♥ car
♥ convention bonus

Hoh I am loving it.

Love
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s