Cara menjimatkan guna Collagen Shaklee

Haaa ni soklan hot…ramai yg tny  mama..“mama boleh tak saya guna collagen tu sebagai masker jer?”

Eh boleh sgt..sebab ibu ibu boyot kan tak bole amek collagen kan…so nak maintain ayu & gebus..apa lagi tepekla masker SCP Kita ni…ni memang budget sesangat..bayangkan sepeket collagen powder bole pakai 5-6 kali masker!!! Mau sekotak SCP tahan setahun!!! JIMAT BANGET!

Ada pelbagai variasi resepi masker yang bole dicuba…sebab apa..kita kan. L au naturale gitu..tepekla la apa saja. Ni resepi pertama yg mama nak share mama jumpa dari web babykawai.com
Campuran best kalau ikut resepi ni…dicampurkan setoet collagen powder dgn Nutriwhite soothing radiance. Awesome you all…cubala.

image

Ni mama tepek 1 picture nutriwhite soothing cream plak untuk u all tengok..mana la tau kot interested.

image

Best tak?

Takder Nutriwhite….boleh jer campurkan setoet collagen dgn yogurt.Kenapa yogurt??? Yogurt by itself dah banyak khasiatnya kan??? Apa khasiat yogurt mask?..
♡ melembapkan kulit dan menghidratkan kulit
♡ melegakan kulit terbakar

Effect super marvellous you all..combining cik SCP yang sementelah banyak khasiat tu lagi…memang superb lah.

Resepi last mama nak share ni memang resepi paling basic…ambik setoet collagen Shaklee dengan sedikit air pastu tepekkan ke muka…..

Pon bole..kalau mama, mama csmpurkan sikit perahan limau…sebab apa??? Mama nak cover bau sedikit fishy collagen yang tekak mama selalu benor loya skrang ni…

Hasilnya nak tengok???? Tunggu

Luv
MamaSyafi
0134895962
Naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s