Nak Kurus??? Omegaguard atau Lecithin Part 2

image

Bakar Lemak dengan Lecithin & Omegaguard

Atas permintaan opis mate mama yang tanya apa conclusion dr eksperimen lemak tetel dgn omegaguard & lecithin tu?? Macam mana nak decide..aku nak amek omegaguard ke lecithin?

Ni personal view mama on this subject..as a women & human bukan sebagai SID. Omegaguard berasal dari ultra pure fish oil- a very good source of  Omega 3. Berdasarkan pembacaan mama sebelum ni mcm yang mama pernah share di FB Mama Syafi Zone
Omega 3 @ 2000mg/d membantu mengurangkan berat badan tanpa diet 1-2 Ib sebulan. Memangla tak banyak..tp if digabungkan dengan diet sihat & pertambahan aktiviti fizikal..memang superb. Ada la sorang customer mama yang ambil omegaguard & alfalfa…mampu turun 6kg pada bulan pertama kenal Shaklee!!!! Awesome sgt. Obviously dia control makan jugak..tu yg lagi dasat berat turun tu…baca her journey for weight management tu kat sini.baca sini

Dalam masa sama…banyak lagi khasiat omegaguard ni. You all bole refer post mama sebelum ni pasal omegaguard. Waktu ni..mama baru start blogging..ayat skema tak hengat..bak kata mentor mama tak cukup Magicssss. Huhuhu.tapi bolela.

Lecithin pun cukup bagus…obviously lagi murah. Kalau harga retail omegaguard 90 softgel @ RM136; lecithin pulak cuma RM RM52.50. Kedua duanya untuk kegunaan sebulan. Kalau nak compare harga..memang obviousla lecithin sangat murah berbanding omegaguard. Kenapa? Cuba bandingkan omegaguard dari minyak ikan laut dalam yang ultrapure. Disuling berkali kali sepanjang diproses. Lecithin pulak sepenuhnya berasal dari sumber non GMO soy. Relatively…nak beli ikan laut dalam sekoyan,dengan nak ekstrak soya mana lagi mahal? omegaguard bukan minyak ikan yang diekstrak dari hati ikan tau!!!! Sebab tu harganya ada sket lebih.

Kalau nak bandingkan efficiency..pengalaman mama sendiri cuba both lecithin & omegaguard at different time.. and tanpa diet ketat.mama lagi prefer omegaguard untuk weight management. Sebab apa efficiency lecithin untuk bakar lemak bergantung pada diet kita. if you all amek lecithin & tak control langsung kalori…badan bole naik instead of turun..Tapi omegaguard ada natural properties untuk reducekan berat naturally tanpa diet and obviously bila coupled dgn diet memang super awesome.

Bottom line..u all decide apa ur capacity & needs k.

Both burnt fat as it meant to be..lecithin emulsifiedd fat..whilst omegaguard dilute the fat.

Love
MamaSyafi
0134895962
Naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

2 thoughts on “Nak Kurus??? Omegaguard atau Lecithin Part 2

    • Omegaguard lg efektif sbb scientifically membantu weight loss even tanpa diet..sbb fish oil anti inflammattory propeeties. Lecithin pon bagus..cuma kena kontrol kalori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s