Antara Pengorbanan dan Harapan

Apa la mama merapu pagi sabtu ni..sebenarnya mama meraban dalam tren ETS menghala ke Ipoh..jauhnyer..sanggup Magic Aura nyer pasal….
Al kisah Pengorbanan. .semua orang berkorban dgn cara sendiri…parents, teachers; suami, isteri & anak anak kita.

Al kisah semalam mama lambat balik…dalam pukul 8 dr KL Besi tu…lately kerap la lambat balik..kalau dulu kol 530 memang mama dah cabut…asik mengadap bos bos besar..anak anak & suami yang berkorban….letih di opis..pikirkan depa kat rumah…hati jadi sayu….

Dalam nak ke Ipoh..ada pengorbanan lain…special thanks utk suami yang sanggup jaga anak di rumah….mama pulak dalam letih semalam yang belum habis…dah menghala ke Ipoh..sepatutnya mama ambil tren pkl 6 pg….tp sebab badan dah rasa lunyai…azan subuh baru terkejut bangun.Guano tu…

Lepas wassap dengan mummy Shaklee I kak Yatie..katanya “datang jer kalau nak datang…session smp pkl 5″ terus bersemangat…cakap kat hubby..I nak pegi la…abg izinkan??? Kelam kabut terus ke dapur masak sup daging n bihun celur utk santapan anak anak &  suami…alhamdulillah pkl 720 keluar dari rumah ke LRT Wangsa Maju…naik Putra ke Sentral & grab tiket ETS…..

InsyaAllah dipermudahkan urusan..I dreamt a dream….

Kalau Susan Boyle bole berjaya against d odds…apa lagi kita..yang lenting usaha &  tawakal kena seiring.

Lovr
MamaSyafi
0134895962
naza.akmar@gmail.com

Posted from WordPress for Android

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s