Pengurusan Berat Badan dengan Cinch Shake

Istimewanya Shaklee Cinch Shake?  Apo ko bondo nya? Check gambar ni

image

Cinch shake adalah produk proprietary dari Shaklee dan ia dirumus dengann kandungan amino asid leucine. Jangan tak tau semua produk Cinch Shake ni dirumus dari non-GMO soy gitu. Klik sini untuk informasi tentang non-GMO soy k. Lagi best u all tak payah risau pasal pemanis, perasa atau pewarna tiruan. Sebab Cinch Shake ni ada 3 flavor – vanilla, cafe latte & chocolate…senang banget.Pilih aje mana yg u all berkenan…awesome kan? Kalau mama la mama suka vanilla sebab boleh mix dengan macam-macam jenis air. Jus boleh, Esp, milo even smoothies….haaaaa ni datang idea gila ni…mama nak karang ebook “Saya Mahu Kurus” mode super d verangan gitu you all…takpe insyaAllah dalam seminggu dua lagi keluar le ebook tu you all..AMIN….
Setiap hidangan Cinch shake ni membekalkan you all dengan 24 g protein, 24 jenis vitamin & 6 jenis mineral.  Senang you all…vitamin in d shake gitu…sebab tu utk produk weight management Shaklee takder la u all nak kena telan Vitalea…sebabnya d nutrition yg ur body perlukan tu ada dlm cinch shake you all.

Apa Faedah Ambil Cinch Shake Ni?
Banyak dek non. .kalau tak sebab mama tgh karang blog…takder nya mama nak list out panjang2 kat sini…istimewa untuk you all..haaaa mama cerita lah di sini. Sedia murid2 sila tulis yer
1. Memberikan rasa kenyang seperti makan makanan sebenar tapi rasa ala2 desert gitu
2. Rendah glisemik indek @ 22, sesuai untuk individual yang menjaga kesihatan & mereka berrisiko diabetes.
3. Diperkaya dengan asid amino leucine. Kandungan leucine dlm Cinch Shake adalah Propietary tau…kalau you all nak main teka2…lagikan.ESP nyrr leucine lagi tinggi drp susu kurus vap A**** L****. So superb gitu ok amek cinch…pasal kepentingan leucine tu you all tunggu next post nanti mama story mory cerita adem manes leucine kita ni.
4. Leucine memelihara otot semasa proses menurunkan berat.
5. 24g protein memberikan rasa kenyang berpanjangan….agak2 banyak mana ikan or ayam yg kena telan utk bekalkan 24g protein tu???? Hmph….SEKETUL DRUMSTICK BAKAR DENGAN KULIT…uish banyaknya…mau tak kenyang….
6. Best lagi ia tinggi serat..serat penting untuk memberikan rasa kenyang berpanjangan tau…padanlah ramai yang feedback pada mama…sejak amek cinch shake…perut rasa kenyang jer….mahu tak nye..ye dok?
7. Membekalkan minimum 35% daily nutritional value untuk 21 vitamin & mineral penting.
8. Tiada perasa, pewarna & pemanis tiruan.
9. 100% non GMO soy

Apa beza Cinch Shake Shaklee Dengan Jenama Lain???

Cinch Shake diformulasi oleh nutritional science experts yang berpengalaman lebih 50 tahun nye…so bukan produk belakang rumah mak jemah.

Ia diformulasi untuk memastikan you all dapat healthy weight dan inch loss. Yang best lagi no trans fat gitu…

You all bole confidence yg Cinch shake ni berkesan.Sebab apa?

♥ powered by leucine
♥ pilot study yang dibuat oleh Shaklee melihat 100% peserta retained muscle while losing weight
♥ secara purata sebanyak 16.3 Ibs lemak turun; 4.1 inch loss dari pinggang & 2.6 inch dari bontot….

Awesome kan

Jom pakat2 amek Cinch Shake…pekena plak dengan lecithin/ omegagiard & alfalfa sangatla vogue d vast gitu kan.

XOXOXO
Luv
Mama Syafi

Advertisements

One thought on “Pengurusan Berat Badan dengan Cinch Shake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s