Oh Nutriferon

Memandangkan April adalah promosi Nutriferon, meh kita tengok apa itu nutriferon sebenarnya. Nutriferon adalah “imun boosting product” yang sepenuhnya semulajadi. Ia dihasilkan daripada ekstrak bunga safflower, japanese honeysuckle, pumpkin seeds dan plantago seed. Tapi kot ye pon, tak payah la pulak susah nak pi cari 4 bahan ni nak buat nutriferon sendiri yer. Nutriferon ni “propeitary blended tau” hasil kajian Dr Kojima selama 40 tahun.
Tak dapek la, nak pegi kedai beli safflower segala nak sintesis nutriferon sendiri, lagikan pakar pun amek masa 40 tahun you.
Yang best lagi, nutriferon ni mempunyai 4 “clinical studies” yang mengesahkan keberkesannya

Klik sinisini . Daripada kajian yang dijalankan ke atas 32 wanita di Jepun yang berumur 47 tahun ke atas dan mengambil Nutriferon selama 6 bulan, menunjukkan kesan positif pada kestabilan tekanan darah, peningkatan
aliran darah ke permukaan kulit, penurunan paras kolestrol sekaligus meningkatkan kualiti kehidupan mereka.
Bukan senang tau, produk- produk nak dapatkan hasil kajian klinikal! Sebab tu Shaklee tak ada kes over claimed macam kes rumpai laut tidak ada kolagen

20130410-071246.jpg

Senang cerita, nutriferon boleh membantu
• mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari dengan merangsang/mempertingkatkan sistem imun badan
• melawan kanser + tumor dengan merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan sel kanser
• melindungi diri dari influenza
• meringankan stress dan kelesuaan
• melambatkan penuaan
• mengurangkan infeksi
• mengurangkan simptom PMS
• mengurangkan masalah menopause

Nantikan post seterusnya untuk testimoni nutriferon you all

XOXOXO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s