My Shaklee Journey

Yey first official blog entry, by the way en hubby xkan sangka bini dia dah start blogging. Blogwalking tu mmg hobby si isteri kan. Hehehe
Waktu untuk share apa hubungan saya dengan Shaklee. Maka dengan ini saya mengumumkan saya adalah Shaklee Independent Distributor (SID). Delivery ke mana sahaja je by pos, sapa yg nak COD area Bintulu Sarawak jer la
Saya jatuh cinta dengan shaklee mula-mula sekali dengan Mealshake sejak Feb 2012, saya beli melalui sahabat saya yang sekarang bergelar Master u.
Almaklumla buah hati saya yang dua tu picky eater- si kakak susahnyer nak makan makanan berat, si adik tak suka sayur2 or even ikan, ayam.
Mama nye masak kena sembunyi ingredient itu. Sigh, itula cabarannya. Nak tengok buah hati saya? Tunggu post lain yer. Alhamdullilah anak2 saya dah mula menunjukkan minat makan
Nak dijadikan cerita, putera saya baru start playschool tahun lepas hai memanjang jer la idong berhingus, batuk & demam. Klimaknya, bulan 6 tahun lepas si adik ni kena pneumonia. Waaaa menangisla mama, apatah lagi en suami ke saudi masa tu. Bila kenangkan waktu tu dan lihat gambar putera itu sedih plak.Sob..sob

20130206-205636.jpg

Keluar spital, pead kami syorkan start dengan cod liver oil yg sgt tak sedap untuk enhance imuniti anak ni, tapi memandangkan bau nyer tak leh tahan muntah, maka saya bercintalah pulak dengan omega guard. Alhamdulillah sejak itu saya join Shaklee as SID, dan sekarang saya nak share pengalaman saya dengan anda semua

Itulah hikmah dari kepayahan yang Allah tentukan untuk kami, dari setiap kesusahan pasti ada kesenangan kan
šŸ™‚

XOXO

20130206-210049.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s